"Zou jij je kind laten spelen op een verontreinigde grond?"

Over mij

Door het doen van bodem en grond onderzoek kan ik er voor zorgen dat er minder risico’s worden genomen op het gebied van de volksgezondheid. Dit zorgt er voor dat ik waarde zie in het werk dat ik doe.

Als stagiaire heb ik de beginselen van het bodemonderzoek mogen ontdekken. Hierna ben ik als veldwerker aan de slag gegaan. Daar heb ik veel geleerd over het peilen van watergangen en het bemonsteren van slibbodemgrond. Dit was en is nog steeds mijn passie in dit vakgebied.

Na een aantal jaar kreeg ik de kans om naast het veldwerk ook de planning te verzorgen. Hierdoor leerde ik, welke verschillende en juiste materialen gebruikt kunnen worden voor het bodem en grond onderzoek. Door deze rol en het contact met verschillende veldwerkers heb ik ook veel kennis opgedaan.

In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende grote en kleine milieukundige adviesbureaus gewerkt die bodem- en grondonderzoeken uitvoeren. Dit heeft er voor gezorgd dat ik een ruime kennis en ervaring op heb gedaan op dit vakgebied.

Ergens heb ik altijd de behoefte gehad om eigen baas te worden. September 2019 heb ik er dan ook voor gekozen om met mijn opgedane kennis en ervaring mijn eigen bedrijf te starten.

Missie BodemopBouw

Bodemopbouw staat voor kwaliteit, flexibiliteit en meedenken in alles wat te maken heeft met bodem- en grondonderzoeken. De kwaliteit vind je terug in de certificaten die benodigd zijn voor de werkzaamheden die ik uitvoer. De flexibiliteit staat voor mijn behoefte, om elke opdrachtgever te helpen waar ik kan. Is er een spoedklus of schuiven er werkzaamheden naar voor dan ben ik altijd bereid om te kijken of ik hier iets in kan betekenen. Meedenken is voor mij iets van zelfsprekends. Dit doe ik automatisch en zorgt er voor dat mijn opdrachtgevers alle mogelijke handvaten hebben om tot het juiste resultaat te komen.

Vereningen en goede doelen die BodemopBouw steunt​

team westland logo
FCsgravenzande logo
Goodwilldays logo